“Je wordt je meer bewust van jezelf en op hetzelfde moment zal je het gehele proces van creatie ervaren. Kunst en leven versmelten tot één geheel… en dat is Vedic Art.” Curt Källman (1939-2021). 

Vedic Art is een vrije artistieke methode (sinds 1988) die creativiteit en persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. De zweed Curt Källman is kunstenaar en de grondlegger van Vedic Art. Sinds zijn dood in 2010 zet zijn zoon Johannes Källman zich in om de Vedic Art methode van zijn vader door te geven aan inmiddels duizenden teachers over de hele wereld. Door zorgvuldig geselecteerde activiteiten en oefeningen leer je in een basiscursus van 5 dagen heel veel over je zelf en over jouw manier van uitdrukking geven aan wat in jou leeft. Jouw persoonlijke uitdrukkingsvorm is puur en dus de kunstvorm van jouw leven. Alles is al in je aanwezig, je hoeft je het alleen maar te herinneren. 

  • Essetieel bij Vedic Art is: ·       
  • het aanleren van de 17 principes (de Methode) en ervaren dat je - door spelend leren en ontdekken- de principes vaak onbewust al volgt; 
  • dat je artistieke vrijheid neemt (je hoeft geen schilder- of schrijfervaring te hebben); ·       
  • dat je de moed en integriteit hebt om verbinding te durven voelen tussen jouw creatieve manier van uitdrukken en je persoonlijk leven; Je maakt je innerlijke wijsheid  wakker… ·       
  • dat je jouw eigen ritme en tempo volgt tijdens deze prachtige reis over jouw persoonlijke ‘Rivier van de kunst’. Een innerlijke reis die verdieping, vreugde en vrijheid brengt. 
  • Voor cursussen, data en verdere informatie, neem gerust contact op met José Verhoeven via deze website of bel of app.  je naar 06-51612229.