kuurfoto leverpakkingDetox- kuurdriedaagse voorjaar 2019

Als er klachten zijn is er vaak sprake van ‘vervuiling’ van ons lichaam of van bepaalde orgaanstelsels. Vooral hoofdpijn en migraine, vermoeidheid, huidklachten, allergische reacties, gewichtsproblemen, maag- en darmklachten kunnen een reactie zijn op verkeerde voedingsgewoonten en leefstijl (stress). Met drainagekruiden en ‘loslaattherapieën’ verdwijnt een aantal klachten vaak al. De mogelijkheden zijn talrijk, ook naast reguliere therapieën die eventueel gevolgd worden.

In de praktijk wordt, voorafgaande aan de hoofdtherapie die een patiënt nodig heeft om weer goed te functioneren, meestal een soort ‘schoonmaak therapie’ ingezet. Het geven van voedingsadviezen zijn een natuurlijk onderdeel van consulten in de praktijk en tijdens reinigings- en vastenkuren.  Er is jaarlijks in het voor- en najaar de mogelijkheid met een groepje of individueel een vasten- en reinigings- (detox) kuur te doen.

Beste kuurbelangstellende,

Hieronder de informatie voor de kuurdagen van dit voorjaar 2019. Je leest zo met plezier het programma van de kuur van 05-07 april 2019 die begeleid wordt door mij en Lieneke van Grinsven samen met ons ‘kuurteam’.

Lieneke neemt het stokje over qua organisatie en gaat het op haar eigen wijze voortzetten. https://www.gezondezaken.nl/detox-driedaagse-reinigingskuur/
Er zijn nog 2 plekjes voor deze kuur en is het aan te raden niet al te lang te wachten met het insturen van je aanmeldingsformulier. Mocht je je mondeling hebben aangemeld dan hoort daar nu je definitieve inschrijfformulier bij. Hopelijk kunnen we aan alle liefhebbers van zo’n fijne time out in het voorjaar, voldoende ruimte bieden.

Meer informatie volgt na inschrijving, mochten er nog vragen zijn stel ze gerust via de mail of de telefoon.
Met hartelijke groet,

José Verhoeven 06-51612229
www.verhoevennatuurgeneeskunde.nl

Lieneke van Grinsven 0648616327
www.gezondezaken.nl

Locatie:

www.roudonk.nl